Αποχώρησε ο προέδρος της ΠΟΑΣΥ γιατί ειπώθηκε ο όρος «μπάτσος»

MEDIA NEWS

Από τον βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου
Αναστάτωση σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης όταν ο Γρηγόρης Γερακαράκος αποφάσισε να αποχωρήσει από εκπομπή του ΣΚΑΙ διαμαρτυρόμενος για τη λέξη «μπάτσοι» που ακούστηκε μια μέρα νωρίτερα στον άερα από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου.
Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» και αρνήθηκε να συμμετάσχει στη συζήτηση καταγγέλλοντας τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου για ύβρεις προς τους αστυνομικούς με τον όρο «μπάτσους» ενώ παράλληλα στράφηκε κατά των δημοσιογράφων που δεν… τον επέπληξαν.
«Απόρησα χθες για ποιον λόγο δεν επαναφέρατε στην τάξη τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος τον κ. Παπαδημητρίου όταν εξύβρισε με τον όρο ”μπάτσους” χιλιάδες συναδέλφους αστυνομικούς. Θέλω να ρωτήσω τον πρωθυπουργό της χώρας συμφωνεί με τον βουλευτή του;» είπε ο κ. Γερακαράκος.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Οικονόμου ο οποίος παραδέχεται πως αυτό ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής ωστόσο όπως εξήγησε δεν είχε κυριολεκτική έννοια ενώ σημείωσε ότι «ειπώθηκε από τον βουλευτή για να δείξει ότι κάποιοι χρησιμοποιούν τον όρο αυτό».
Ο κ. Γερακαράκος αποχώρησε τελικά από το πάνελ λέγοντας εμφατικά «Εδώ που καθόταν ο υβριστής δεν μπορεί να κάθεται ο πρόεδρος των αστυνομικών όλης της χώρας» είπε και σηκώθηκε από τη θέση του, με τους δημοσιογράφους στη συνέχεια να κάνουν λόγο για «προσχεδιασμένο σόου» και «συνδικαλιστικά τερτίπια».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μαλλιοκουβαρα στο #skai_xeftilesΓερακαρακος (Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών) :Αποχωρώ γιατί ο βουλευτής της ΝΔ Μπαμπης Παπαδημητριου μας αποκαλεσαι μπάτσουςΟικονόμου: κόψτε τα σόου🤣😂🤣😂 pic.twitter.com/TpFskVFbxa
— Marka2 (@Marka2_) December 2, 2021