Το πρόβλημα στην εκπομπή ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος και όχι η Σπυροπούλου

MEDIA NEWS

«Με την πρώην σύζυγό μου δεν μιλάμε. Δεν γίνεται να είσαι φίλος με κάποιον που υπήρξες ερωτευμένος»
Στην περίοδο που εργαζόταν στον Alpha και εργαζόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Παύλο Σταματόπουλο αναφέρθηκε ο Στηβ Μιλάτος.
«Εκείνη η περίοδος ήταν δύσκολη και υπήρχαν αρκετά προβλήματα, τα οποία παραδέχτηκε και η Κωνσταντίνα στο τέλος, ότι το πρόβλημα ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο Παύλος Σταματόπουλος, ως αρχισυντάκτης, με απόκοψε. Πώς εγώ θα παρουσίαζα τις πτυχές του εαυτού μου; Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, ξεκάθαρα όχι», είπε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».
Ο Στηβ Μιλάτος είπε στη συνέχεια: «Ξέρω ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ξέρω και τις δουλειές που έχει κάνει. Οι δουλειές της υπάρχουν, δεν είναι σαν την περσινή που δεν υπάρχουν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ωραία κοπέλα, αλλά δεν έχω δει τις δουλειές της. Θέλω αποδείξεις. Αν βαρεθεί ο Γιώργος Καράβας στο GNTM, ευχαρίστως να πάω στη θέση του. Είναι κάτι που το ξέρω και μου αρέσει».
«Με την πρώην σύζυγό μου δεν μιλάμε. Δεν γίνεται να είσαι φίλος με κάποιον που υπήρξες ερωτευμένος», απάντησε επίσης ο Στηβ Μιλάτος.