Υπάρχουν πολλά περιστατικά κακοποίησης και στην τηλεόραση, που δεν λέγονται

MEDIA NEWS

Στο παρελθόν έχει τύχει να την απειλήσουν με τη δουλειά της, αποκαλύπτει το μοντέλο
Για την τηλεόραση, τη δύσκολη συνεργασία που είχε, αλλά και την καταγγελία που έκανε για κακοποιητική σχέση, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρώην μοντέλο Ελίνα Κέφη.
Η Ελίνα Κέφη ξεκίνησε ως μοντέλο σε πρακτορείο, πήγε σε διαγωνισμό ομορφιάς και ύστερα βρέθηκε να δουλεύει ως μοντέλο στον «Πρωινό Καφέ» με την Ρούλα Κορομηλά. Σύμφωνα με την ίδια, δεν νιώθει ότι της λείπει η τηλεόραση, εφόσον δεν υπάρχει κάτι που να την αντιπροσωπεύει. Της δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες και πρόσθεσε, ότι σε μία εκπομπή που συμμετείχε, το κλίμα ήταν πολύ κακό. Ήταν μία κατάσταση, που δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και είχε έρθει σε κόντρα με την παρουσιάστρια της εκπομπής εκείνης.
«Υπάρχουν πολλά πράγματα, που με χαλάνε στην τηλεόραση. Το Bachelor θα έπρεπε να είχε κοπεί από την δεύτερη μέρα προβολής του. Εμείς πάμε τώρα να πούμε στα νέα κορίτσια “μαλλιοτραβηχτείτε, βριστείτε, για την καρδιά ενός άντρα”; Με ενοχλεί ακόμα και που αναδημοσιεύονται από άλλες εκπομπές», είπε σχετικά με το ριάλιτι.
Η ίδια αποφάσισε να κάνει ψυχοθεραπεία, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με κρίσεις πανικού. Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τον εαυτό της και τα συναισθήματά της, ενώ δήλωσε πως υπήρξε σε τοξική σχέση «Έχω υπάρξει σε σχέση, που υπήρχε κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν με χτύπησε, αλλά τα λόγια του ήταν επώδυνα… Όταν είσαι μέσα σε μία τέτοια σχέση, δεν το καταλαβαίνεις. Γίνεται λίγο σαν ιδρυματοποίηση. Ευτυχώς άλλαξε γρήγορα αυτό. Ξέρω πολλές τέτοιες περιπτώσεις, μία τέτοια περίπτωση πήγα και την κατήγγειλα. Υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά και στην τηλεόραση, που δεν λέγονται», είπε. Στο παρελθόν έχει τύχει να την απειλήσουν με τη δουλειά της, αλλά εκείνη δεν έδωσε σημασία.
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της, αλλά και στο ενδεχόμενο ενός γάμου. «Πήρα πολλή αγάπη, αλλά δεν ήξερα πως να το εκδηλώσω… Δεν έφταιγα εγώ για το διαζύγιό μου, το παίδεψα επτά χρόνια. Για να ξαναπαντρευτώ, θέλω να ζήσω μία πολύ μεγάλη αγάπη και την περιμένω σαν τρελή», είπε και πρόσθεσε πως δεν ένιωσε την ανάγκη να αποκτήσει ένα δικό της παιδί.